Home Impressum
Professionel grafik l Manga Forretning l Galleri


COPIC Marker Sets
Det professionelle COPIC Marker system, med det omfattende udvalg af tilbehør, er som udgangspunkt af en meget høj standard/kvalitet. Til venstre ses udvalgte eksempler på systemet og brugen af det:
a. En eller flere farver kan absorberes af den neutrale COPIC Blender.
b. Kortvarige eller langvarige blandinger af nye farver kan styres, alt efter hvor meget farve der absorberes. Brugt uden farve fungerer Blenderen som lysner af mørke områder eller direkte som lys.
c. Den systematiske mærkning med bogstaver og tal på begge sider af de farvede hætter letter identifikationen af hver farve.
d. COPIC markeren er forsynet med en bred spids i den ene ende og en smal spids i den anden ende. Der fås yderligere syv forskellige, udskiftelige spidser, som gør det muligt at bruge COPIC markeren på uendeligt mange måder.
e. Ved hjælp af en pincet, der er designet til formålet, kan spidserne let tages af, så markeren kan blive fyldt og/eller få udskiftet spidserne.

-Se COPIC 12 stk. sæt.

COPIC Markers, som findes i 214 forskellige farver, kan købes enkeltvis eller assorteret i æsker, med henholdsvis 12, 36 eller 72 styk.
-Se farvekort.

  © 2008-2013 HOLTZ OFFICE SUPPORT, All rights reserved
COPIC is a brand of Too Corporation, Tokyo-Japan