Impressum
Professionel grafik l Manga Forretning l Tips og Tricks l Spørgsmål l How-To's l Galleri l Forum
I vores lille lærebog " hvordan tegner De Manga" begynder vi med en ret svær del, nemlig ansigtet. Tegn først en cirkel, som skal synes lidt som en oval. I denne cirkel placerer De linier i form af et kryds.
I relation til disse vandrette og lodrette centrale streger placerer De nu øjne, næse og kind. Dette vil bestemme om, det er en voksen eller et barn.
Endvidere kan De designe og bestemme det individuelle udtryk i et ansigt ved at lokalisere den lille Manga næse eller mund lige til venstre eller højre for den centralt placerede lodrette linie.
Hvis de tegner et barn, skal De passe på det følgende: ansigtet er rundere, øjnene synes større end normalt og stykket neden under munden er meget minimal. Et andet væsentligt punkt er næsens bro, der næsten ikke er markeret. Her er en tommelfingerregel: for at gøre et ansigt yngre eller mere barnligt skal De placere øjne og ører nedenunder den horisontale linie.
Et Manga ansigt udmærker sig ved kun at vise en del af næsen eller at droppe den helt. Endvidere dominerer to kæmpe store øjne ansigtet.
  © 2008-2013 HOLTZ OFFICE SUPPORT, All rights reserved
COPIC is a brand of Too Corporation, Tokyo-Japan